Goodmorning sunshine

Cheeses, idag var det inte lika lätt att ta sig upp kan jag säga, är jättetrött :S Men eftersom jag ska iväg snart var det bara att försöka få i sig lite frukost.

Idag får jag äntligen använda mina nya gympadojjor :yay: Vi får hoppas att jag blir lite piggare när jag väl är på gymmet. Fixade ett par träningshandskar igår (töntigt?) Får blåsor i händerna av att dra, hänga & slänga på gymmet. Jag har alltid haft väldigt lättirriterade händer & fötter. Skyller det på mamma som är precis likadan, hon har också vattenallergi.

Jag kom i säng lite för sent igår, tog natt medicinen för sent också, så jag hade jättesvårt att somna. Men till slut så gick det. Vet inte vad klockan blev, och tur är väl det.

Mamma ska inte med & träna idag heller, hon ska vänta tills hon blir helt frisk. Jag kör på, kan inte vänta på att bli helt frisk, för det kommer ta minst ett halvår & när det väl händer blir jag väl sjuk igen.
Men Sussie ska i alla fall med :)

Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda, dom där bullarna blev ju inte bakade igår, ska man göra det idag? :nja: När man väl börjar så går det ju fort.
Får bestämma mig, baka eller städa idag!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Goodmorning sunshine”

  1. God morgon. Vad fint du fått här nu då!!

    Oh träning. Jag skulle också behöva komma igång, men är fortfarande fökyld, lite ont i halsen och snorig. Inte på topp med andra ord…..

    Hoppas du får en bra dag!
    Kram

  2. (Whisper) Sv: Ahh okej, tack.
    Jag har haft depression innan. Men jag har inte haft det på ca 2 år. Första gången kom när jag precis slutat nian och skulle börja gymnasiet.

Lämna en kommentar