Grinig

Nu är jag sur & grinig. Vi tog en sväng till Ica, det var riktigt skönt att ta en promenad i solen, det riktigt nöp i kinderna. Jag tog med mig mitt leg för att kolla om mitt paket kommit fram trots att jag inte fått min avi. Men dom är så jäkla dryga så dom kan inte söka på namn :angry: Killen kikade snabbt igenom lagret ändå för att vara snäll, men han hittade inget paket. När vi kom hem så hade jag fått svar från företaget som skickat paketet & dom skrev att de skulle ha kommit idag. Men nu får vi se hur det blir, den verkar ju tydligen inte dyka upp idag. Så det blir ingen julklapp till Kela i morgon, får helt enkelt vänta tills den dyker upp, om den nu gör det.

Något mer som jag är grymt besviken över är Inas julklapp. Vart i helvete har den tagit vägen? Jag skickade den så den skulle komma fram innan julafton, men näpp den har inte dykt upp än. Såg på Fridas sida att man kan anmäla borttappad post, så vad säger du Ina? Ska vi göra en liten anmälan?

Vi småhandlade lite på Ica, men dom har enormt dåligt utbud där, på Konsum med för den delen. Varför slår dom inte igen skitaffärerna här i området & öppnar nåt ordentligt istället?

Ojsan vad negativt allt blev, jag skyller det på hungern. Dags att laga lite mat tror jag. Sen ska jag få hjälp av Thomas att hämta upp jullådorna så jag kan städa undan här. Han ska plugga idag, hoppas jag i alla fall. Jag vet själv hur jag blir när man ska ”plugga hemma”, det finns helt plötsligt så mycket annat roligt att göra.

Hörs lite senare :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Grinig”

  1. fan vad jag hatar när saker och ting försvinner så! men gör definitivt en anmälan! men då kommer det du skulle ge skickas tillbaka till den som skickade de, alternativt om det var du själv som skickade de?
    om det inte står något vem avsändaren är så kommer det skickas till kiruna..och då ska du kontakta pts! (www.pts.se)
    do it! haha

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake