Halvt om halvt

Jag känner mig ganska bakfull idag, fick i mig en flaska vin igår & lite cider. Vi hade det trevligt här hemma, Thomas plinkade på sin gitarr & jag sjöng för full hals, nästan.

Maten som Thomas lagade var riktigt god. Kycklingfilé med salami & soltorkade tomater & till det blev det potatisgratäng :) Mums!

Vi kollade på en skräckfilm igår, jag tror den hette Quarantine. I början tyckte jag att den var riktigt kass & till slut fastnade jag i den, haha. Då satt jag spänd som en fiol sträng.

Sen blev det Sällskapsresan – Hälsoresan. Vi gick och la oss strax efter 4 så vi sov länge idag. Thomas är nere & tvättar, jag ska fippla med lite saker här uppe. Ta reda på disken från igår, plocka undan lite.

Har läst ut Bitterfittan nu, den var riktigt bra, så nu ska jag börja på boken The Secret. Vi får hoppas jag fastnar i den, alla har ju bara pratat gott om den. Har även filmen på datorn, man kanske ska ta & se den också. Men det blir nog till att läsa boken först :)

Summan av kardemumman; Vi hade en trevlig kväll igår, maten var god & vinet förstås & jag kan nu spela en låt på en gitarr, med två simpla ackord.

Idag är det alla hjärtans dag :heart: Det blir nog inget speciellt här hemma för det, ska nog bara pussa på Thomas lite extra mycket idag. Ikväll är det Melodifestivalen & förhoppningsvis är låtarna bättre den här veckan.

Det blir nog dåligt med uppdateringar i helgen, känner det på mig, så ni har alltid mobilbloggen att kika in på om ni är nyfikna på vad jag har för mig :)

Glad alla hjärtans dag på er alla underbara läsare :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Halvt om halvt”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake