ssnadra.se » Han lovar & lovar

Han lovar & lovar


Thomas är som Alfons Åberg, han ska bara och ska bara. Jag får tjata hål i huvudet på honom innan han tar tag i saker han lovat. Idag (efter 4 månader) var det jag som tog tag i det här med hans skrivare, som han lovat att fixa om & om igen.

Jag är verkligen i behov av skrivare eftersom jag har ett 20tal papper att skicka iväg till FK. Men som sagt, färgen har torkat (som jag trodde). Så nu tog jag tag i saken & beställde patroner från Inkclub. Nu är frågan, är det bra att beställa där i från, ni som vet?

Det är i alla fall Thomas som får betala den fakturan, för det är inte mitt fel att de torkat. Det är hans, som sagt 4 månader senare!

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. frida said,

    december 7, 2008 @ 21:22

    vi besäller därifrån och har aldrig haft problem

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar