Happy fucking christmas tree

Cheeses, våran gran bestämde sig för att barra bort alla barr idag när vi skulle slänga ut honom, jag tror att han gjorde det i ren protest & jag tror han hoppades på några dagar till inne i värmen. Men nu du lilla gran ligger du sönderkluppen i skogen. Vila i frid du käre julgran.

Alla jul saker är ner packade & lägenheten känns trist & mörk, men lite skönt är det också. Det blir inte mycket till städning idag, huvudsaken var att få bort de kilon med barr i hela vardagsrummet. Thomas är inne i duschen & jag ska plocka ihop det sista sen åker vi iväg för att hämta Niclas.

Mitt paket till Kela kom fram idag, underbart! Så det ska hon få nästa vecka :) Nu är det bara Inas som fattas, sen är det kalaset avklarat. Min jacka från Ellos (som jag fick gratis) har också kommit, det var en ganska stor storlek som jag fick så vi får se om jag ger bort den. Mitt minne till kameran kommer inte förrän om någon vecka :nja: Hade helst fått den i samband med jackan.

Det bär av till Apoteket för att hämta ut en massa medicin också! Bolaget ska också få sig en del av mig, ska springa in & köpa en billig flaska vitt vin till ikväll, för i morgon åker jag till Jenny & då tar jag med mig min bag in box.

Ska bli mysigt att åka ut till Skultuna i morgon, får hoppas att allt går enligt planerna bara :lol:
Nu har Thomas stängt av vattnet så det är väl dags att sätta fart :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Happy fucking christmas tree”

  1. Åh vin…..Har läst en massa mat-och dryckesinlägg idag överallt. Perfekt när man inte ska äta :que: Undra om det bara är jag, eller är det verkligen så mycket inlägg jämt om mat och dryck??Hehe
    Ha en superskön fredagskväll. Ska du kolla på Blondinbella?? Jag måste, jag är slavisk följare av Let´s dance och dessutom kan man ju inte motstå nyfikenheten på hur hon ska klara av det!
    Kram

    • Men gumman, det är klart du ska äta, hur ska du annars överleva? :que: Och nej jag tror de flesta jävlas med oss, så här mycket smaskens har jag inte sett på år & dagar :lol:

Lämna en kommentar