ssnadra.se » Healing på hög nivå

Healing på hög nivå

Nu har jag precis badat, unnade mig både en ”Vanilla fountain”-badbomb & två kapsyler ”Candy mountain”-badolja så nu luktar hela jag choklad & vanilj :cupcake: . Läste igenom hela VR & nu har jag beslutat mig för att alltid läsa igenom färska nummer av VR i badet :P

Har fått tre julkort hittills, jättefina, tar kort på alla sen :D Och min julönskelista fylls på hela tiden, kommer på småsaker som verkligen behövs. Sånt man vill ha men inte köper åt sig själv av ren dumhet & pengabrist :angry: För att må bättre så måste man ta hand om sig själv, men det är jag riktigt dålig på. Så det skall satsas på 2009, eller hur Ina?

Igår drack jag knappt nå kaffe, första koppen intogs 19.42 :wtf: Så idag hinkar jag i mig den ljuvliga dryck istället. Men som sagt, jag måste kompensera med lite vatten :P

Är det någon av er som är medlem i Aftonbladet Plus? Det kostar ju 19/mån & jag undrar om det är värt pengarna?

Nu ska jag ta en alvedon & försöka vila lite :heart:

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Nisse said,

  december 17, 2008 @ 18:27

  Tja! Nej gå inte med i aftonbladet plus. Man kan läsa samma saker på expressen gratis:)

 2. 1

  Sandra said,

  december 17, 2008 @ 18:51

  Jag gillar inte Expressen :angry:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar