Hej mitt vinterland…

…nu är du här igen :S

Jag vill ha vår, vår, vår!
Solsken, vaniljlatté på en bänk med en cigg i mungipan, vårkänslor, känslor om sommaren…

Jag ska följa med mamma hem efter hon slutar, vi ska gå ut & gå. I morgon har jag möte med läkaren/psykologen igen, undrar vad för vettigt vi kan komma fram till då.

Är trött & less på att springa där varenda vecka, det känns ju inte som det ger nå vidare resultat. Men jag kämpar på och det är ju ett resultat bara det.

Thomas slutar 3 idag så han lär ju vara hemma vid halv 6, då får han hämta upp mig hos mamma. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll igen. Viktigt det där med sömnen. Måste ta upp det med läkaren i morgon, de nya tabletterna som hon skrev ut recept på fanns inte till högkostnadspris, så jag fick ett par andra.

Diskmaskinen är i full gång & ni anar inte hur underbart det är att ha en diskamaskin. Vi har inte bråkat på hela veckan :lol:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar