Hej

Hej & godmorgon, jag vaknade för en halvtimme sedan, dvs halv 1. Va sjutton är det med mig? Det är väl den förbannade förkylningen antar jag.

Vi hade det jättemysigt igår. God mat, bra service & mysig stämning.
Kvällens intag, för min del:
Fördrink – Cosmopolitan
Huvudrätt – Pepparfläskfilé med rödlökskompott. Till det, ett glas rosévin
Efterrätt – Plankan

Kvällens intag, för Thomas del:
Fördrink – Hurricane (alkoholfri of course)
Huvudrätt . Biff med klyftpotatis, rödvinssås, bearnaisesås & en salladsskål. Till det, en Pepsi
Efterrätt – Plankan

Den här efterrätten, plankan. Var en liten planka med 5 småskålar. I de små skålarna fanns lite utav alla deras efterrätter. Jättefiffigt.
Plankan – Vanilj glass, hjortron & grädde, hemmagjord snickers med hallonsås, mandeltryffelmousse med päron & romglaserad ananas med pannacotta.

Vardá får 5 av 5 toasts:
:toast: :toast: :toast: :toast: :toast:

Allt var supergott, förutom hjortron, som jag har lite svårt för. Efter middagen åkte vi ut till mamma & pappa, hade en liten pratstund & gosade med Cider.

När vi väl om hem runt halv 1 slocknande jag i sängen på en gång, Thomas körde på Rock n roll-livet & tittade på tv med lite whiskey. Han kom nog i säng vid en halv 4 :S

Ikväll ser det ut som en vinkväll med Kela & Mamma mia. Vi ska fixa till oss lite i fall vi beslutar oss för en liten krogrunda.

I morgon kanske vi ska åka & titta på en kennel, med Golden retriever valpar :) Jag skulle så gärna vilja ha en hund, men det krävs en massa ansvar & motion med för den delen. Men titta kan man ju alltid :P

Nu ska jag se om det finns något att äta. Puss :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Hej”

  1. Så trevligt att kvällen och maten blev lyckad!
    Jo, titta kan man ju göra. :) Jag vill också ha en hund men nu är jag hemma hos mamma och pappa och kan busa med Gimli. :)
    Kram

    • Jag gör den jättegärna, så fort jag får lite tid är det ok? Skicka ett mail till mig med förslag på färger, några kort & intressen :) Så fixar jag det. Glöm inte att skicka med användarnamn & lösen! :heart:

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake