ssnadra.se » Helgen i helhet

Helgen i helhet

I fredags blev det en fullspäckad dag. Vi åkte förbi Niclas jobb & hälsade på innan vi åkte till banken. Det gick ganska bra på banken, det gick inte riktigt som jag ville men jag är glad ändå. Fick även lite lärdom om resor & pengaplacering av min banktant.

Efter banken styrde vi bilen mot Eskilstuna, tänkte först att vi skulle överraska Sandra, men kom på att hon inte var hemma i fredags. Vi hamnade på Tuna Park. Thomas skulle titta på jeans & ett par gympaskor.

Men det blev ganska mycket shopping. Jag gick in på Lindex & hittade ett par jeans (som jag förövrigt verkligen behövde) & en sommarklänning, som jag antagligen kommer att bo i i sommar :D

Köpte även den omtalade Fiberwig mascaran. Thomas hittade ett par skitsnygga jeans till ett bra pris på Jack N Jones. Gick till InterSport, jag hittade ett par skitsnygga gympaskor, i rosa & vitt. Dom hade kostat 799 men nu var det extrapris & dom kostade 390. Så jag slog till. Skönt med ett par luftiga gympaskor på sommaren. Thomas hittade ett par skor också, dom hade kostat 999 men nu kostade dom 450.

På vägen ut tittade jag in på Life & hittade en spikmatta i lila. Priset låg på 499, så jag köpte den. Ville ju ha en i lila eller rosa & den på Bell me var grön eller orange. Så nu har jag avbeställt spikmattan från Bell me.

Efter Tuna Park åkte vi hem till mamma & pappa, där blev vi bjudna på pizza & film. Wallander – Hämnden. Jag tyckte den var sådär. Åkte hem strax efter 1 & somnade lagom till 2.

I lördags vaknade vi ganska sent, runt 11. Jag hade ont i huvudet & trots det hade vi en hel del saker att hinna med under dagen. Vi åkte till bolaget på Erikslund & handlade lite till kvällen, vi skulle ju på 35års fest hos Thomas syster Eva. Åkte hem till Eva med det vi skulle dricka & sen åkte vi till marknaden som var i stan. Det var lika mycket skit som vanligt på marknaden, men det är tradition att gå :D

När vi kom hem efter marknaden hade huvudvärken blivit värre & jag la mig i sängen efter 2 Voltaren. Där låg jag från 4 till 12 & bara sov. Hann även med att spy ett par gånger. Så migränen var ett faktum & Thomas åkte själv till Eva.

I går vaknade vi hyfsat tidigt. Thomas var inte körbar på förmiddagen så vi tog det lugnt. Vid 1 tog Thomas cykeln till Eva & hämtade bilen. Jag fixade ordning mig & när Thomas kom hem åkte vi till Obs, jag köpte en orchide till mamma & en Trisslott (hon vann inget :( )

Åkte ut till mamma & pappa, där var farfar, han hade kört permobilen från servicehuset hem till mamma & pappa. Bra jobbat tycker jag. Det hade tagit lite mer än en timme.
Vi fikade med rabarberpaj, yummie!

Vid halv 5 åkte mamma & jag till morfar & mormor. Där blev vi bjudna på kycklingsallad. Det var jättetrevligt hemma hos dom. Kom hem igen vid halv 8.

Det var hela min helg, den har vart lagom. Lite synd med migränen bara :S

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. frida said,

    juni 1, 2009 @ 14:45

    oj det var ingen dålig helg inte…så kul med shopping och klänningen var skitfin. Lindex har massa fint just nu har jag sett. Handlade 2 kläningar där härom veckan o i helgen vart det en vit kofta, men det finns så mkt mera jag vill ha :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar