Helgen i korthet

(Bild we :heart: it.com)

I fredags kväll kom Kela hit, vi började kvällen med några glas Asti på balkongen. Sen gjorde vi varma mackor som blev så himla goda.
Idol tittade vi på, men tyckte inte att fredagens avsnitt var speciellt bra.

Resten av kvällen & natten spenderades på balkongen med vin, te & popcorn. Vi pratade minnen & framtidsvisioner. En riktigt härlig kväll, som jag kommer leva länge på.

I lördags kom mamma & pappa hit, de hade med sig fika & vi bjöd på kaffet. Mamma & jag spelade spel medan Thomas & pappa kollade på tv.
På kvällen blev det så att mamma & pappa blev kvar, vi åt hemmagjord pizza & hade jättetrevligt.

Igår gick vi & röstade, sen åkte vi & hämtade upp Thomas mamma för att åka ner på stan & äta middag på restaurang. Vi åt plankstek, riktigt gott. Köttet var mört & både potatismos & såsen smakade bra.

På kvällen följde vi valvakan. Spännande må jag säga. Nu får vi se hur allt blir, allt är ju inte riktigt klart än.

Nu är det ny vecka & det är bara att ta nya tag. Idag står det tvätt, disk & städning på schemat. Vi har ett enormt diskberg som vi samlat på oss under helgen & dessutom ett tvättberg som vi samlat på oss hur länge som helst.

I morgon ska jag ner på stan & ta cellprov, nu undrar jag, gör det ont? Är det något jag ska oroa mig för?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Helgen i korthet”

  1. Cellprov känns inget alls. Dom liksom bara rör runt med stickan. Går fort och man brukar småprata om annat så man inte tänker på det och vips så är man klar!

Lämna en kommentar