ssnadra.se » Hello everyhopa allibody

Hello everyhopa allibody

Nu är vi hemma igen, mötet gick fin fint trots att vi blev lite sena. Har bokat uppföljning med Thomas i april igen, men själv ska jag dit nästa vecka. Nu är jag uppe i högkostnadskort igen :yay: Så nästa gång blir det till att lipa föraktfullt när dom ber om betalning :P

Efter mötet åkte vi till Kelas jobb, jag drack en kopp kaffe medans Thomas snyltade godis :) Anna var också där. Har inte träffat henne sen i somras tror jag :S

Vi skulle åka & sola men passade på att hämta ut Thomas tågbiljetter innan, och mitt i allt tappade vi lusten för att lägga oss i solariet, så vi åkte ut till mamma & pappa istället. Åt popcorn & kollade på serien Stormen. Väldigt mycket händer i den serien, man blir galet trött i huvudet.

Efter skogen tog vi en sväng ut till Hässlö, där jag tjuvkörde lite bil, ni kan ju gissa hur rädd Thomas var :lol: Stackarn. SVÄNG, SVÄNG, SVÄNG!! Jag antar att jag kan se i himlen efter körkort, har det inte inom mig liksom :D

Läste att Ina skulle börja på en utbildning, åh jag blir så glad för din skull gumman :heart: Äntligen går det mot rätta tider :)

Nu ska jag borsta tänderna, försöka ignorera diskberget & hoppa i säng. I morgon bitti blir det träning med mammsen :)

Sov gott!

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Cissi said,

  februari 3, 2009 @ 07:28

  Åh träna, det var ju det ja!! Hrmmmm

 2. 1

  Ina said,

  februari 3, 2009 @ 08:20

  TACK hjärtat! Du är så rar :heart:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar