Hemma igen, men inte lättare om hjärtat!

4

Nu är jag hemma igen, efter en rejäl vända på lasarettet. Slapp sitta ner & vänta fick komma in på en gång. Mamma fick vänta utanför själva avdelningen på grund av svininfluensan, det hade vart skönt att haft henne i väntrummet åtminstone.
Men när jag satt mig i världens mest förskräckliga stol så kände jag mig ganska lugn tills dom tog fram det där jävla skohornet, ja jag vet det heter inte skohorn :P
Dom bökade runt som idioter (dom var två, en studerande) & till slut körde dom invärtes ultraljud, jag höll praktiskt taget på att svimma av smärta.
Men när det var dags att klä på sig igen så fick jag reda på att det inte alls är något fel på mig. Inte vad dom kunde se i alla fall. Thanks a lot assholes, jag kan knappt röra mig framåt.

Mamma & jag stannade till för en fika på lasarettet & det var skönt att få slappna av med en kopp kaffe. Nu väntar final exams i morgon, 6 RÖR blod att skänka till kemlabb. Jag började ju försiktigt idag med ett blodprov (stick i fingret).

När jag kom hem så ringde Thomas & jag informerade honom om vad som hänt under dagen & att det låg ett litet paket från Posten & väntade på honom.
Men det lilla paketet var egentligen till mig så jag fick öppna det :D Och där i låg världens sötaste cupcakeörhängen. En försenad födelsedagspresent!

Inte nog med det så såg jag i Hannahs blogg att jag vunnit en liten present, thanks Hannah you made my day!

Så nu lallar (i stillastående läge för annars gör det för ont) jag runt i mina nya örhängen & min nya frilla!
Ska ta & laga lite mat nu, det blir en simpel höstsoppa. Jag kommer slänga upp receptet på Cook, bake & create senare :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Hemma igen, men inte lättare om hjärtat!”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake