ssnadra.se » Himlen är blå med små små lätta moln

Himlen är blå med små små lätta moln

Balkongdörren står på vid gavel & sovrumsfönstret likaså, här skall det vädras så dammet yr. Har på mig ganska mycket kläder, ingen idé att riskera att förkylningen ska bli värre igen.

Igår kväll (när jag dog av tristess) slog jag mig ner i soffan med glass & film. Det blev Sandor/Slash/Ida & båda Änglagårdsfilmerna. Jag hatar egentligen såna kvällar, alltså inte filmkvällar utan de kvällar man absolut inte kan hitta på något & är ”tvungen” att slå sig till ro framför ett filmmaraton.

Jag har bett Thomas dammsuga av när han kommer hem ikväll, så står jag för matlagningen, det blir bacon & purjolöksröra med pasta. Sen måste vi även hämta ut Malin & pappas paket innan dom skickar tillbaka det igen. Måste försöka få iväg Malins också, men då får det inte öppnas före den 8e april, okej Malin?

Pappa kommer hem ikväll från Frankfurt, han hade sagt till både mamma & mig att han skulle dyka upp redan igår kväll, men icke. Tokgubbe! Aja, mamma verkade inte så besviken i alla fall & det är ju huvudsaken :)

Nu ska jag äta lite lunch & dricka kaffe, ska äta några matmuffins som jag tinat i micron, smidigt & snabbt. Ikväll får jag sova i min egen säng, för Thomas är ledig i morgon, yay :yay:

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. Malin said,

    april 3, 2009 @ 13:04

    Nej nej jag öppnar först på onsdag. =) Då har jag nåt att se fram emot hela dagen, för jag kommer åka till Västerås under dagen och komma hem igen på kvällen =) Kram!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar