Hurray, it’s Friday

Hade visserligen svårt att somna igår, men när jag väl somna så sov jag så tungt att jag inte ens vaknade när Thomas mobilalarm ringde i morse & det gjorde inte han heller. Så när jag väl vaknade till ryckte jag tag i Thomas och vräkte hysteriskt ur mig; Du har 20min på dig till ditt tåg går!
Stackarn alltså, han satt uppe jättelänge och pluggade igår, inte undra på att han var trött. Men otroligt nog så hann han med tåget :yay: Det kallar jag flyt!

Fick sms för ett tag sen, mitt Uv-filter till kameran har kommit, wehoo :yay: Sen fick jag andra goda nyheter nu på förmiddagen, min farfar har äntligen fått en lägenhet på äldreboende, så nu kommer vi snart slippa den ständiga oron över att han ramlar eller gör illa sig. Ett annat plus är att han flyttar in i ett servicehus som är 20m här ifrån, så när jag bakar bullar kan jag lätt ta mig dit & dricka lite kaffe, och sånt borde ju uppskattas.

Nu ska jag ta en telefoncigg med mamma, sen ska jag städa, tjolahopp! :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake