I feel happy…

Just nu känner jag mig enormt avslappnad :) Vi har hjälpts åt att städa här hemma. Det doftar rent & fräscht. När städningen var klar så började jag med maten, det blev mini chilikötbullar med bacon & bandspagetti, mums :P

Vi kollade på Körslaget & den här omgången var riktigt bra, om vi bortser fram Lagaylia & Magnus. Nanne är grym som fan :) Nästa fredag börjat Let’s dance. Jag har aldrig sett en hel säsong av det men nu ska jag sitta bänkad. Blondinbella ska ju vara med :D

Vid 11 ikväll är det Ett päron till farsa & det vill jag inte missa. Är en sucker för dom filmerna, men har inte sett just den här. Tänkte diska innan, så man bara kan slänga sig i säng efter.

Det blir chips, ostbågar & Cola framför tvn :) Förövrigt sitter jag med min ”årskrönika” i bilder. I morgon blir det en EFIT-dag :yay: I hope you’ll like it :flower:

Hörs sen :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar