I had a plan

Jag hade verkligen planerat att gå upp runt 7 i morse, så jag i lugn & ro kunde äta frukost, duscha & torka, platta håret. Men nej, vid halv 7 ringde klockan & jag somnade om. Jätteskönt.

Vid kvart över 8 vaknade jag i ren panik & trodde klockan var runt 10. Men tack & lov så har jag ändå tid med en dusch, frukosten får vänta.

Vid 20 över 10 kommer mamma & hämtar upp mig idag, vi ska åka ner på stan & klippa oss. Nu kanske ni undrar varför jag måste fixa håret om jag ändå ska till frisören. Jo, min frisör säger att mitt hår är jätteslitet så fort jag kommer dit med oplattat & ofixat hår. Om jag däremot kommer dit tillfixad berömmer hon mig för att jag vart duktig med inpackningar osv.

Nu blir det duschen.
Berättar om helgen lite senare!

Ha en bra måndag (om man nu kan ha det)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar