I look like a chicken

Jahapp, har haft världens bästa julhelg. Kommer inte ihåg när jag hade det så här bra sist. Tyvärr så förstörde jag själv den glädjen igår, bestämde mig för att göra en hemma-blekning :lol: Jag har just nu gult hår & jag ser ut som en liten kyckling, ni vet såna där gula dun bollar. Men skam den som ger sig, jag ska vara positiv & ha i silverschampo för att dämpa det lite :D

På juldagen var vi hemma hos mormor på mat, det var jättetrevligt. Vi skrattade, pratade minnen & åt både lunch & efterrätt. Sent på kvällen blev det hamburgare här hemma framför LOST. Vi är inne på andra säsongen nu, jag har aldrig vart nåt fan, men nu är jag med i matchen i alla fall.

Igår sov vi jättelänge, sen åkte vi ut till Hälla. Gick in på Elgiganten, usch va mycket folk det var överallt :( Efter en snabbvända där inne begav vi oss till Maxi & Hälla shopping. Köpte OLIVE Duscholja som Ina tipsat mig om. Så nu ska jag förhoppningsvis kunna bada hur mycket jag vill :yay:

Idag har jag feber igen, så det blir ingen grötlunch hos mamma :( Men det gör inte så mycket, ska bli ganska skönt att ha en ”ta-det-lugnt-själv dag” :)

Ska försöka få i mig lite frukost & en väl behövd kopp kaffe, hörs lite senare :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “I look like a chicken”

Lämna en kommentar