I lördags

Hade en riktigt trevlig vinkväll i fredags, började med rehabeftermiddag & på kvällen kom Kela. Vi tog lite vin, som blev mer vin & ännu mera vin (för min del). Martina kom över lagom till Big Brother & vi åt popcorn, tittade på tv & drack vin. Runt midnatt (tror jag) var jag så rund under fötterna & så trött att jag gav upp.
Vinkade av Martina & Kela & plockade undan lite innan jag gick & la mig. Hann inte mer än att lägga mig under täcket så var jag tvungen att springa upp till toaletten för att kräkas.

Vaknade runt 8 på lördagsmorgonen med sprängande huvudvärk, tog 2 Alvedon & sen la jag mig & sov i några timmar till. Lördagen blev en rejäl bakisdag.

På eftermiddagen fixade jag det sista med Malins födelsedagspresent & scrappade ett födelsedagskort till henne & runt 17 plingade hon & Patrik på dörren. Jag gav henne presenten & jag fick min leverans av Lushgrejer :D (kommer ett inlägg om vad som fanns i påsen sen).

När klockan närmade sig 19 var det dags att börja med maten & den gjordes iklädd min Ziperall & mitt förkläde (som förövrigt är ascoolt ;) )
Resten av kvällen spenderades i soffan innan det var dags att krypa till sängs.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar