I love Mondays?

God morgon måndag!
Trött & sliten efter en underbar vecka. Det var svårt att ta sig upp ur sängen, men nu börjar jag piggna till efter en kopp kaffe.
Helgen var fantastisk & det är så härligt att kunna blicka tillbaka & le av bara tanken.

Idag blir det rehab & jag är i valet & kvalet om jag ska ta mig ner på stan när jag slutat. Har en liten present som jag vill köpa till Malin & jag ska spana efter en tekanna. Borde även hämta ut medicin & köpa lite vin inför lördag. Vi får se hur trött jag är i eftermiddag.

Det är skönt att det är ljust på eftermiddagarna nu, det om något ger mig energi.
Den här veckan ska bli lika härlig som förra & jag har mycket att se fram emot.

Nu är det hög tid att äta något & sen fixa ordning mig.
Ha en underbar måndag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar