I onsdags

I onsdags var både jag & Thomas lediga. Thomas sov ruset av sig & jag följde Breivikrättegången för tredje dagen i rad, verkligen hemskt. Att han är så vältalig, strategisk & hånflinar när han sitter där i rätten.

När Thomas gått upp & tagit en dusch bestämde vi oss för att åka till Erikslund för att ta en fika, vi hamnade på Ikea-serveringen & tog fikan där. Tänk att vi fick 2 mackor + 1 dricka & 1 latte till samma pris som vi fått 1 macka på Espresso House. Okej, jag erkänner, jag gillar Espresso House mer, men vi ville vara ekonomiska & då blev det Ikea :)

Vi tog en sväng förbi Bauhaus, Blomsterlandet & till slut ”nyöppnade” Dollarstore & där hittade vi den, den underbaraste godispåsen ”Sophögen”.
Jag är alltid i extas när vi ska åka på kryssning eller åka utomlands, för det är i princip bara då man kan få tag på den.
Men nu hittade vi den, här i Västerås, för 10:-, score!

Vi tog även en sväng förbi City Gross & inhandlade ingredienser till hamburgarna vi skulle äta till middag. Jag fick lyxkväll & tog en lång dusch medan Thomas kirrade burgarna.

Resultatet må se lite slafsigt ut, men det var gudomligt gott. Är det något han verkligen kan, den där Thomas, så är det att göra hamburgare ;)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar