I will not give up…

I och med det nya året har jag beslutat mig för att inte ge upp. Men depressionen kom det ”hopplösa” att bara vara tvungen att ge upp. Men nu jävlar, det här året ska jag kämpa tills att svetten & tårarna rinner.

Exempel; För 30min sedan började jag fippla med kontakterna under tv bänken, det var praktiskt taget omöjligt att få dit en extra kontakt med fjärrkontroll. Men nu jävlar sitter den där under. I vanliga fall hade jag struntat i det efter 5 minuter & antagligen börjat gråta för att jag inte klarar av någonting. Men se på fan, nu sitter kontakten rätt & vi kan tända barskåpen med fjärrkontrollen.

Well depressionen, du behöver nog ta i med hårdhandskarna för att kunna bryta ner mig ända ner igen :angry:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “I will not give up…”

Lämna en kommentar