I will survive

Jaha, nu är jag äntligen klar :yay: Fasiken va skönt det känns, kuddarna ligger i soffan & filten är fint upphängd. Gradinerna sitter uppe. Men dom är så elektriska att de suger sig mot elementet, så det ser förjävligt ut. MEN jag fick dom till rätt längd, yes! En nagel strök med på kuppen :S

Jag tänker inte börja baka några bullar i alla fall, får försöka göra det i veckan innan jästen går ut. Resten av dagen ska spenderas med att plocka undan allt tjafs jag var tvungen att dra fram för att fålla upp gardinerna & sen blir det en lång dusch på det.

Känner mig i alla fall pigg och ändå på hyfsat humör :) Lite mer kaffe på det här så kan det bli en perfekt slappsöndag. Gossip girl ikväll också :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “I will survive”

Lämna en kommentar