Ibland så fungerar mina experiment


Mitt experiment lyckades :) Brödet blev svingott & riktigt krispigt runt om. Har övertygat mamma att ta emot en halv limpa i morgon. Annars hinner vi inte äta upp allt. Vi har fullt i frysen också, så där får det knappt plats något.

Nu är jag i alla fall klar & har diskat undan allt, skönt :puh: Funderar på om jag ska måla krukan idag eller inte, känner mig inte så kreativ.

Har även suttit & redigerat bilder på några vänner, blev ganska nöjd, men ju mer jag gör det desto bättre lär man ju bli :) Alla kan bli modeller med Photoshop :lol:

Jag har faktiskt tagit kort på mig halvnaken & redigerat dom :lol: Fan va bra jag såg ut. Dom hamna på ett community till slut, men jag hade inget ansikte på någon av bilderna, tur var väl det. Det är några år sen nu & ibland undrar jag om dom ligger kvar :nja: Tänk att man var så jävla dum i huvudet :P

Jag saknar min kamera, den har legat hos mamma och pappa i över 2 veckor, har glömt den varje gång jag vart där :( Men i morgon ska jag försöka komma ihåg & påminna mamma om att ta med den.

Nu mina kära vänner ska jag nog dra fram dammsugaren & suga ur hallen, allt detta jävla grus som dras med in den här årstiden :(


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar