Idag är det ingen vanlig dag

Godmorgon, sov länge idag trots att jag vaknade vid 6 & var tvungen att proppa i mig alvedon mot den jävla öronvärken. Somnade om och vaknade nyss, ville helst ligga kvar i sängen, men till slut lyckades jag dra mig upp :)

Idag är det som sagt ingen vanlig dag, men det kommer jag till sen :heart:
Ska plocka lite & städa av om jag orkar :P Tänker bara ta det lugnt & absolut inte stressa.

Tänkte strax slå igång lite kaffe & läsa igenom VLT, får se om det hänt något vettigt.

Har drömt en massa knas idag, en dröm om Thessan, Sonny & Levina & en annan dröm om Josefine. Jag var hemma hos henne & fick se barnsakerna hon handlat, det bjöds på fika & allt möjligt :) Och nu är jag ganska säker på att det är en tjej där inne, men det kanske hon redan avslöjat?

Vi hörs lite senare :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Idag är det ingen vanlig dag”

Lämna en kommentar