Indy Beauty Gift Pack

Jag har länge varit intresserad av att testa något från märket indy beauty men likt allt annat så tappar jag intresset så fort saker blir för ”hajpat”, men då jag sitter framför en dator mestadels av min vakna tid så har jag hört så mycket gott om deras face mist & jag var på jakt efter en ny så började jag leta i Apotekshyllorna.

Då pengarna redan börjat sina efter juletider så bestämde jag mig ganska snabbt för att inte köpa den ”just idag”, men på väg ut från Apoteket så kunde ju inte mina ögon motstå att se den lilla presentförpackningen från indy beauty på reahyllan! Så jag roffade åt mig den & tänkte att göra rent & återfukta ansiktet kan ju göra tills jag kan köpa endast sprayen ;)

Så jag tågade hem med 2 anisktmasker & ett pannband istället för en face mist.
Då jag är ett stort fan av mina masker från Glamglow, så är det ju alltid så att jag söker efter lite mer plånboksvänliga masker.
Supermud & Thirstymud är mina två favoriter. Men som sagt vidare plånboksvänliga är de inte :(

I den fina presentförpackningen så hittade jag i alla fall indy beauty – mudmask & indy beauty – moisturising mask så känner att de är i kategorin som mina Glamglow’s är under :)

Till recensionen:

Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

:heart: :heart: :bheart: :bheart: :bheart:
Betyg 2/5

Fakta:

  • Parfymerad
  • Djuprengörande och lätt exfolierande mask. Lämna på huden i 5 minuter och skölj av
  • 100% vegan

Min upplevelse:

Doften var mysig & inte för stark, hade en krämig konsistens & jag har alltid svårt att få bort masker rent generellt.
Den hade definitivt en effekt på ansiktet, men tyvärr så kände jag inte att den var speciellt rengörande om jag jämför med andra mudmasks.
Jag la denna med pensel & efter 5 minuter hade inte masken ”satt” sig, så jag väntade en stund till.

Det står på flaskan att man ska massera in maskerna men jag vet att då kommer jag aldrig få bort den.

För 150:- så är den väl värd. Men jag är ute efter mer djuprengöring i såna här masker därav betyget 2/5.

 

The Moisturising Bomb Facial Mask

:heart: :heart: :heart: :heart: :bheart:
Betyg 4/5

Fakta:

  • Parfymerad
  • Intensivt återfuktande mask. Lämna på huden 10 minuter och skölj av eller använd som nattmask
  • 100% vegan

Min upplevelse:

Åh den här blir en ny favorit & ”go-to” mask. Den var krämig, doftade underbart & var väldigt skön & svalkande på huden. Jag la den, väntade 10 min & sköljde inte av den utan smörjde in resterande produkt & lät den sitta över natten.
På morgonen tvättade jag ansiktet som vanligt & märkte snabbt att jag inte hade samma strama hud som jag haft under denna vinter.

Att betala 150:- för den här kommer jag definitivt göra. Sen så är den som sagt ganska svår att jämföra med de masker jag redan testat som ska ha samma egenskaper. Men för att vara budget så är den kanon.

Rekommenderar den verkligen!

Har ni testat något från indy beauty? Finns det något jag inte får missa?
Hoppas ni har en underbar dag :heart:


Följ Bloggen

4

4 tankar på “Indy Beauty Gift Pack”

  1. Vill veta allt om sprayen när du testat!! Innehåller ju det magiska hyaluronsyra!! Allt bra annars? Det är Malin L från personstöd 😊 KRAM!

    • Lovar att berätta om den när jag väl köper den :) Jo det är bra tycker jag, allt börjar rätta till sig! Hur är det med dig? Vad gör du nuförtiden? KRAM

  2. Kul att höra! Jo det rullar väl på, har en smärre livskris bara haha 😂 sa nyss upp mig från jobbet (igen) och ska börja deltid på en restaurang (igen) 😂 fan, livet alltså haha. Har du kvar mitt nr så skicka ett sms om du vill ta en kaffe/ promenad någon dag! 💗 grymt jobbat med bloggen btw!

Lämna en kommentar