”Ingentingpåtvdagen”

Var iväg med pappa & farfar på lunch idag, men åkte aldrig till Systembolaget, kände att jag hellre tar med mig min vinflaska och ser glad ut. Vi åt på Jonnys igen & det var lika gott som vanligt :D Köpte cigg & tog ut pengar på hemvägen så nu är jag all set till i morgon.

Har pumpat partymusik idag, för att komma i det där härliga tillståndet som man vill vara. Eftersom att Thomas är hemma under min ”fixa till mig” tid i morgon så blir det ingen musik vrålande ur högtalarna. Jag får ta min radioanka när jag sminkar mig :lol:

När jag kom hem så fann jag mig i samma position jag är nu, framför datorn, men helt plötsligt blev jag otroligt pysselsugen, så jag plockade fram min låda med massa tänger & tråd & resultatet blev 2 halsband & ett armband, vill ni kika lite närmare på dom så hittar ni dom i min Bilddagbok :)

Ikväll är det ingenting att se på Tv, så jag får slänga mig i sängen framför en film :) Thomas blir nog borta halva natten så jag ska i långsam takt äta mitt kvällsmellis & sen krypa ner under täcket.

I morgon bitti ska jag iväg & träna, hoppas jag är lika laddad i morgon som jag känner mig nu :) Vi hörs av i morgon. Ha en underbar kväll!

Puss & kram


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar