Inre lugnet!

Torsdag idag, solen skiner lite halvt. Perfekt dag för att fortsätta vårstädningen.
Få ordning på kaoset i livet känns prioriterat nu efter antagningsproven är över & jag har hunnit slappna av.

Betalade avgiften för mitt körkortstillstånd idag, så skönt. Nu är det bara att vänta på Handledarutbildningen :) Sen får ni se upp på vägarna. Jag har inte haft motivationen till körkort alls & nu när det är här så känner jag att det är en väldigt bra investering. Plugga teori på en gräsmatta i sommar är inte helt fel.

Är ganska irriterad på mina glasögon för tillfället, inte glasögonen i sig, utan bytandet mellan vanliga & solglasögon. Men jag kanske vänjer mig. Igår var det ett år sedan jag skaffade mina glasögon & visst har jag vant mig fort men de är ändå någon form av irritationsmoment.

Tatueringen har läkt fint :) Det är grekiska ordet κρίση men i svenska alfabetet (dvs en version av det latinska) så blir det krisis. Kris på grekiska betyder utveckling & det är det min tatuering står för.

Jobbat måndag, tisdag, bra dagar på jobbet. Lagom mycket att göra. Igår så åkte jag till mamma & pappa efter lunch. Bara vovven var hemma & jag satte mig i solen en stund. Just där & då fann jag det inre lugnet. Idag är jag inte lika lugn men ändå vid gott mod.

Istället för att känna som i fredags då framtiden kändes ganska mörk så känns den ganska ljus istället. Jag vet inte, jag får whiplashskador av mina humörsvängningar ;) Men hellre den här känslan än den andra.

Måste tipsa om att Malin lagt upp en rad nya inlägg på hennes blogg (länk), så fina tårtor & hon tar beställningar i mån av tid! :)
Så fina tårtor, åh!

Nu ska jag äta upp min sena lunch & fortsätta här hemma! Ha en underbar dag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Inre lugnet!”

Lämna en kommentar