It’s a beautiful morning

Jag vaknade vid 7 :) Det är väl antagligen det som händer när man lägger sig för att sova vid 11. Men jag känner mig grymt utvilad trots att jag gäspar 17 gånger/min. Thomas sover som en stock, han vaknade inte ens när jag slog på Tvn i sovrummet (det brukar han alltid göra). Antar att han la sig vid 3 igen. Inte vidare bra för dygns rytmen, men jag är inte rätt person att klaga på den saken. Jag kan vara vaken hur länge som helst trots att jag äter ”sömn-medicin”.

Ingen tidning idag & inget Nyhetsmorgon, eller jo, nyhetsmorgon börjar vid 9. Jag tycker ju att det är så mysigt att få ”sällskap” när jag äter frukost. Men jag får ta nya numret av VR istället. Magdalena Graaf är på omslaget den här gången, hon är vacker. Hon är intensiva gröna ögon :)

Idag tror jag inte att det händer så mycket. Ska till mamma & pappa ute i skogen i eftermiddag, vi ska äta lunch ihop alla fyra. Mamma skulle göra pizza, yummie :P

Nu ska jag äta lite frukost :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “It’s a beautiful morning”

  1. God morgon. Här gick vi upp 05.40. alvin vaknade då, pigg som en lärka. Gjorde välling och gav han, sen somnade vi om på soffan och sov till halv åtta. SKÖNT! Ja usch idag blir ytterligare en sån där ”död” dag när man inte gör ett smack. Kanske jag skulle plocka ner julen idag då, och storstäda??? KRAM

Lämna en kommentar