It’s your year to shine

Jag suktar varje år, flera gånger på Me & my big ideas shop & vill så gärna köpa därifrån, men frakten från USA är alldeles för dyr för att ens tänka tanken att beställa.

Men strax innan nyårsafton fick jag ett mail om deras Special Edition Box! :) Och tänkte att nu om någon gång lär jag passa på. Den kommer inte komma till Sverige & den kommer gå åt som smör i solsken.

Så jag kikade igenom innehållet & la min beställning. Att beställa från USA till just Västerås är ju lite tricky, att jag nu dessutom bor på en adress som är ny gör inte saken lättare :) Adressen finns ju knappt i registrerade i Sverige än :D Men beställningen gick igenom & bekräftelsen såg bra ut.

Sen har tiden tickat på & jag vet ju att det varit både jul & nyår. Sen kom mailet som jag väntat på your order has been shipped! Hurra! Men dock så försvann hurrakänslan ganska fort. I det mailet så stod det fel adress. Så nu är paketet framme på ”rätt adress” imorrn. Och avisering skickas via brev, jag bor inte där, ingen annan heller, haha!

Kontaktade posten i USA för byte av adress men de kunde inte hjälpa mig. Så det enda jag kan hoppas på nu är att jag får nys om vilket utlämningsställe paketet hamnar på, att jag kan åka dit, legitimera mig & hämta ut det. Annars får min lilla box åka tillbaka till USA & sen tillbaka till Svedala igen.

Tack & lov så hamnar det i Västerås i alla fall, nu är det bara att hålla tummarna att jag via appen kan se vart det tar vägen & att jag får gå dit :D

Håll tummarna! 
Oavsett så är jag så förväntansfull över att få ett så fint paket från USA med massa fina saker i.
Men det är ju oavsett alltid roligare när man väl får det :D


Följ Bloggen

5

Lämna en kommentar