Jag hann!

Jag är klar, fy sjutton vilken stress :puh: Men om 10min slutar mamma. Det jag har kvar på listan är marsipanfigurer, men jag kan lika gärna göra dom tills mamma har sin julbjudning :D

Skinkan är griljerad & klar, får använda mitt älskade skinkfat som jag gjorde för några år sen. Alltså jag har bara målat på det. Ett ganska corny motiv, but I :heart: it!

Är ganska sur på Posten, jag har skickat både julklapp & julkort till Ina, men hon har inte fått något utav det. Alla andra klappar & kort har ju kommit fram :cry: Tråkigt att betala porto & skit om det ändå inte kommer fram :angry:

Jag har lagt Thomas klappar under granen, han sa att jag inte fick, men det skiter jag i. Han ska ju ändå jobba i morgon & kommer inte hem förrän vid 11, så då kan dom lika gärna ligga där :que:

Nu blir det till att gå ner & möta mamma, sen ska vi färga hår, bryn & fransar på henne :yay: Älskar att göra sånt på folk :) Jag ville alltid bli frisör när jag var liten :que:

Bingolotto ikväll, är det några utav er som kommer att sitta med lotter?

Hörs ikväll :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Jag hann!”

  1. Ja mamma och jag impulsköpte faktiskt en lott idag =) Inte kollat på Bingolotto sen jag vet inte när!! Ska bli mysigt.
    Precis gjort Rocky Road för första gången =D Mumsi!

Lämna en kommentar