Jag & min Asti

Jag har precis avslutat min Xide Winter (eller rättare sagt Niclas tog det sista :cry: ) Så då går jag in hårt & kör på min Asti-flaska. Sitter & lyssnar på To be with you & vill inget hellre än att Kela vore här :heart: Tyvärr så var det ingen skjutkork på den här lilla flaskan, eller det kanske snarare var tur.

Thomas & Niclas är iväg & handlar mat & jag börjar fundera på om det kanske inte var så smart att dricka en massa på tom mage (förutom 2 tuggor från ”Allévo äckel Meal Bar”) Men kvällen är ung & jag hinner nyktra till & bli full flera gånger :lol: Min kropp ger mig väldigt många vibbar när jag tar en klunk alkohol. Det är precis lika irriterande som vibbarna på msn. Jag är ingen stordrickare, tvärtom, jag intar alkohol ca 2 gånger i halvåret. Så när jag väl dricker blir det lite för mycket :nja:

Niclas gav mig ett par skeptiska ”hur fan ser du ut-blickar” när han kom hit. Det kan i och för sig bero på att jag lallar runt i leggins, linne & alla dessa hårspolar. Men ”welcome to reality” så här ser vi tjejer ut innan en partykväll, eller nja, jag gör det i alla fall :D

Malin är sjuk, din stackare, du får kurera dig ordentligt under helgen :heart:

Nä nu ska jag läsa lite inlägg på Bloglovin & sen hoppas jag på kebabtallrik.
Puss :love:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar