Jag & Mr Yoga

Jag har ju nu varit sambo i cirka gurka 3-4 månader. Det är lite oklart, lite som allt med Söderkisen, han flyttade in hej svejs & stannade kvar.

Hade sett fram emot att bo själv med lilla Edith, ha mina egna rutiner, klara mig själv & ha mina hyxter i fred.

Men när han hälsade på i början av augusti så var det inget som kändes konstigt. Allt föll bara på plats, de mest pinsamma situationer blev bara något vi skrattade åt & när han återvände till Blekinge blev allt konstigt.

Känns som hans plats är här, för att irritera mig & jävlas. Att få mig att skratta tills jag grinar över de mest konstiga saker.

Igår så kastade han muffins på mig tillexempel, bara en sån sak :D

Då jag redan har gymkort på Member24 så tänkte jag att Mr Lyftaskrot himself skulle ha ett också. Nu har ju sjukdomar, mansförkylningar & gikt satt stopp för att vi ska de facto ta oss iväg, men igår så började resan :lol:

Vid 20.24 så var jag nära på att somna & väntade på en andra andning för jag ville inte ta kväll redan då.

Då sa Ludde att nu kör vi första yogapasset!

Så fram med yogamattan, på med spellistan på YouTube med Yoga for beginners. Katten var med, Ludde var med & jag var väl inte med alls egentligen.

Men det var spirit fingers, dog facing up & vridakroppentillattkvävas-positioner!

Jag gav upp hyfsat snabbt men Ludde yogade på, jag är väldigt imponerad må jag säga.

Till historien hör att Mr Yoga har en brevvän på andra sidan jorden som han då beskrivit sig själv för.

Långt hår, lång & mycket skägg! Dennes svar var då att bilden av en Yogainstruktör uppkom :) Vi är inte riktigt där en, men med den här 30 dagars utmaningen är vi nog snart redo att ta oss an lärlingar också, eller inte…

För att knyta ihop säcken så kan jag konstatera att Mr Yoga känns lite som en del av inredningen i mitt hem, han hör liksom hemma här.

Och efter dessa månader så lär jag ju börja kalla lägenheten för vår & inte min :D


Följ Bloggen

3

Lämna en kommentar