ssnadra.se » Jag skrattar, skrattar & gråter en skvätt

Jag skrattar, skrattar & gråter en skvätt

Jag förstår verkligen inte. :lol: Den här kvällen har vart minnesvärd må jag säga. Jag har haft så ont i munnen, har det fortfarande trots att jag tagit en Voltaren. När vi mitt emellan Let’s dance & Samantha hade lösgodiskrig lyckades Thomas pricka in en godis svamp rätt i mitt vänstra öga & fy fan va ont det gjorde. Jag föll som en fura rakt ner i soffan.

Så nu har jag ont på hela vänster halva på ansiktet. Men kul var det fram till svamp incidenten :lol: Det är tur att jag fick släppa munvärken ett tag & fokusera på ögonvärk istället :P Jo jag vet, vi är knäppa. Vi kastar lösgodis på varandra, vi brottas tills vi gråter av skratt & vi blir glada när Thomas kommer hem med 1kg ölkorv han fyndat för 40:-, men det är väl det som kallas kärlek? :heart:

Oavsett så vet jag att han står vid min sida i vått & torrt & det är väldigt beundransvärt :) Tack för att du finns älskling :sweet: Nu saknas det bara en katt, hund eller bebis. Älskling du får bestämma ;)

Dags att slå igen butiken för denna kväll. Vi hörs av i morgon. Jag uppskattar alla era kommentarer & mina läsare är underbara.

Godnatt :love:

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. 2anewlife said,

  januari 17, 2009 @ 02:10

  Ett inlägg som får mig att le, ett inlägg av kärlek när den är som bäst. :)

  Låter som ni haft en toppen kväll. Smart drag att låta honom tro att han får välja mellan hund, katt och barn :)
  Kram

 2. 1

  Ina said,

  januari 17, 2009 @ 10:57

  Haha, jävla Thomas :P

  Hoppas du fick sova gott sötnos!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar