Jag tror ingen kan förstå…

…hur happy jag är just nu.
Jag vann min idols skor, that’s right. I’m gonna wear Hibbsans skor.
Jag är inte en vanlig vinnare, kommer inte ens ihåg om jag vunnit något någon gång. Möjligtvis auktionerna på Tradera :lol:
Men nu är jag in heaven! Och så här ser skorna ut, visst är dom underbara?

På tal om skor, vi hade det riktigt trevligt igår. Vi tog lite & dricka på Sky bar & sen bar det av till Jensen’s för mat. Åh så gott det var & trots att jag blev proppmätt på förrätt & varmrätt lyckades jag ändå få i mig en banana split ;)
Lousie var trevlig, riktigt trevlig & det är ju ett stort plus att hon röker ;)

Efter maten så tog vi taxi hem till oss för lite Sing star. Men sjutton va trött jag blev, Lousie & Niclas stack innan 12 & då landade jag rakt ner i sängen.
Och då så hände det, migrän! Väldigt underhållande efter ett antal öl & Sing star. Jag frös som en galning & huvudet kändes som bly.

Jag vaknade jättesent idag, utan migrän :yay: Men jag känner en viss form av bakfylla :wtf: Ikväll blir det lugnt, hem till mamma & pappa för Melodifestivalsmys :D

Det kräver mycket för att detta ”skoleende” ska försvinna idag! Heaven, I’m in heaven!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

5 tankar på “Jag tror ingen kan förstå…”

  1. Tackar :) den är ganska jag..
    Precis så som jag är i sällskap jag känner att jag kan slappna av i.. :) Lite så där crazy..

    Btw, skitsnygg blogg :D

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake