ssnadra.se » Jag tror jag går halvt i ide.

Jag tror jag går halvt i ide.

Jag börjar fundera över om jag gör som björnarna och går halvt i ide den här årstiden, det känns som om jag inte gör annat än att sova. Jag önskar jag hade energi nog att gå upp på morgonen men på något vis hinner jag alltid somna om och vaknar inte förrän 12. Galet :que:

Idag ska jag i alla fall städa, skulle ha gjort det igår, men det blev aldrig av. Känner väl egentligen inte för det idag heller men va sjutton, det måste göras. Blir inte mindre trött av att vakna till kaoset i lägenheten om vi säger så.

Thomas verkar inte åka & repa ikväll, han har för mycket att plugga. Det gör mig lite sur, jag är bortskämd med att få spendera söndagskvällarna själv. Men ikväll börjar i alla fall Gossip girl :)

Har ni hört att Lost ska börja sändas 22.40? Det är ju på tok för sent om man ska upp dagen efter. Men tydligen har serien tappat tittarsiffror och det kan man ju i och för sig förstå. Serien tar ju aldrig slut.
Jag var verkligen inget Lost fan innan Thomas ledde mig in i den underbara Dvd boxens värld.

Jag har saknat en sak väldigt väldigt länge. Ett husdjur. Men Thomas är inte lika på & eftersom det är han som har pengarna finns det inte mycket jag kan göra. Men under hela min uppväxt har jag haft djur omkring mig, och det är klart att det känns tomt. Jag måste i alla fall be läkaren att skriva en remiss så jag kan få göra ett allergitest. Har ju vart jättekänslig med både hund & katt i och med astman. Nu när jag tänker på det så har min astma avtagit rejält den senaste tiden :)

Nuförtiden diskar Thomas hela tiden, men grejen är att han kör igång 1/3 fulla maskiner :angry: Han orkar nämligen inte hämta disken från exempelvis vardagsrummet. Suck! Jaja, det går åt rätt håll i alla fall :P

Nu står han och steker hamburgare & jag börjar känna mig lite hungrig, hörs lite senare!

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar