ssnadra.se » Jag tycker synd om dig älskling

Jag tycker synd om dig älskling

Min älskling ska jobba hela dagen & kvällen i morgon, på självaste julafton :( Jag känner otroligt missnöje med det i år, det är ju i morgon som vi ska mysa med julfrukost, öppna paket & dricka julmust. Men vi får helt enkelt fira julafton i morgon natt. Det är ju bättre än ingenting :heart:

Fy sjutton vad jag blev förbannad på att Bingolotto var värdelöst :angry: Varför handlade hela programmet om familjen Wahlgren? Hela programmet var värdelöst om ni frågar mig. Därför har vi inte suttit & spelat, vi satt mest & pratade. Har haft en supermysig eftermiddag med mamma, vi har fikat & färgat mammas hår, det blev skitbra :)

Nu är klockan snart 12 & då är det Julafton, dags att slänga sig i säng. I morgon vill jag vara pigg & glad.

Sov gott :heart:

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. Camilla said,

  december 24, 2008 @ 00:37

  Vill bara titta in om och önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År. *kram*

 2. 1

  Hanna said,

  december 24, 2008 @ 10:53

  Nej, hittade dom inga roligare att ta dit? Det var verkligen HELT värdelöst! Men jag vann i alla fall en ny lott, jag som ALDRIG spelar Bingolotto förutom på uppesittarkvällen :P Haha! God jul på dig, hoppas du får en underbar dag!

 3. 2

  Malin said,

  december 26, 2008 @ 10:14

  Haha ja mamma och jag hade ju också köpt en lott och tänkte spela men efter andra bingon så gav vi upp och började kolla på Råttatouille istället =P Lite VÄL mycket om Whalgrenska familjen tycker jag…

 4. 3

  Sandra said,

  december 27, 2008 @ 09:35

  Jag tyckte det var synd att dom förstörde HELA programmet :angry:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar