Jag tycker synd om dig älskling

Min älskling ska jobba hela dagen & kvällen i morgon, på självaste julafton :( Jag känner otroligt missnöje med det i år, det är ju i morgon som vi ska mysa med julfrukost, öppna paket & dricka julmust. Men vi får helt enkelt fira julafton i morgon natt. Det är ju bättre än ingenting :heart:

Fy sjutton vad jag blev förbannad på att Bingolotto var värdelöst :angry: Varför handlade hela programmet om familjen Wahlgren? Hela programmet var värdelöst om ni frågar mig. Därför har vi inte suttit & spelat, vi satt mest & pratade. Har haft en supermysig eftermiddag med mamma, vi har fikat & färgat mammas hår, det blev skitbra :)

Nu är klockan snart 12 & då är det Julafton, dags att slänga sig i säng. I morgon vill jag vara pigg & glad.

Sov gott :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Jag tycker synd om dig älskling”

  1. Nej, hittade dom inga roligare att ta dit? Det var verkligen HELT värdelöst! Men jag vann i alla fall en ny lott, jag som ALDRIG spelar Bingolotto förutom på uppesittarkvällen :P Haha! God jul på dig, hoppas du får en underbar dag!

  2. Haha ja mamma och jag hade ju också köpt en lott och tänkte spela men efter andra bingon så gav vi upp och började kolla på Råttatouille istället =P Lite VÄL mycket om Whalgrenska familjen tycker jag…

Lämna en kommentar