Jag upprepar det än en gång!

jkasdjklnasdlh

Jag upprepar mig igen, det är galet vad fort tiden går. I morgon är det redan den 12e & Sandra kommer hit ända från Växjö. Det ska bli så roligt. Så längesen vi sågs, när jag var där nere i höstas.

Tropisk hetta råder här hemma. 32grader ute hela dagarna & runt 25 på nätterna. Luften står still & när det väl blåser är det varma vindar. Vi skulle behöva ett åskväder för att rensa luften lite.

Har nyss tagit en kall dusch, underbart! Ska strax lägga mig i sängen & möjligtvis kolla på någon film innan jag somnar. I morgon ska jag upp i tid så jag hinner städa innan Sandra kommer på kvällen, måste åka & handla frukost till de närmsta dagarna & kuddar på IKEA.

Igår hade vi en härlig dag hemma hos mamma & pappa. Mer om det sen.
Hoppas ni haft en härlig helg!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Jag upprepar det än en gång!”

  1. Håller verkligen med dig om åskovädret. Det behövs regn och åska för att neutralisera den här jäkla värmeböljan. Idag badade jag nästan hela dagen för att det var för varmt, till och med i skuggan.

Lämna en kommentar