Jag vann #babylipselectro!

 

Veckan lider mot sitt slut, men vilken bra vecka jag haft. Trots några mindre bakslag med migrän.
I måndags jobbade jag min ”sista” dag på ett tag, har nu ”semester”.
Åkte ut till mamma & pappa i måndags kväll, grillade lite & njöt av den ickeexisterande värmen ;) På kvällen fick jag en notis på Instagram, jag vann tävlingen #babylipselectro, är helt överpepp fortfarande. Och att Felicia skrev en kommentar på Instagram #starstruck. Tack & lov så vet Fanny exakt hur jag kände, så henne kunde jag ringa & skrika ut min lycka.

Annars då? Jo, åt en fantastisk sommarmiddag på hemmaplan, färskpotatis, rökta räkor, varmrökt lax & lime-aioli. Ni anar inte hur fantastiskt gott det var. Mums.
I fredags så körde jag min första körlektion det var intressant. Lång väg kvar, men jag har kommit igång, ska boka in lite nya lektioner också.
Och i fredags kom ju även säsong 3 av OITB :) Men fredagen förtjänar ett helt eget inlägg för den var amazing!

Jag försöker få lite ordning här hemma, men det har inte fungerat nå vidare, vill inte ens vara hemma. Vi har varit ute & flängt så mycket att man bara kastat saker omkring sig. Men idag är det inget höjdarväder, kanske ska ta tag i hemmet då?

Hoppas ni har en underbar söndag & att er helg varit underbar!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar