Julen är över

20121230-061306.jpg

När jag skrev sist så var det inte ens första advent & nu har hela julen passerat. I en jäkla fart bör tilläggas. Jag har haft det riktigt bra under min ledighet. Och än är den inte över.

Dagen innan julafton hade vi uppesittarkväll hos mamma & pappa, vann inte ett skvatt på Bingolotto.
Julafton spenderades hos mormor & morfar, juldagen var jag bara hemma & annandagen var det dags att åka ut till mamma & pappa för middag.

I torsdags var jag ut till Erikslund & bytte en julklapp, tog en sväng på Ikea & reafyndade en bänk jag velat ha i flera år. Efter shoppingrundan mötte vi upp Jens & Sara för att handla maten inför nyår.

I fredags kom Malin hit från Uppsala. Vi bakade, byggde bänk, åt middag på stan & gick på bio. Tanken var från början att vi skulle ha gått på hockey, men vi var trötta & saker blev omständligt.

Vi såg Berättelsen om Pi. Jag vet inte vad jag tycker riktigt om den filmen. Den var inte dålig, den var helt enkelt sådär. Långdragen. Ingen film att se hemma, så jag är glad att jag såg den på bio i 3D.

Igår hade jag en ”krypikroppen-dag”, jag fick knappt någonting gjort & jag var trött hela dagen & kvällen. Somnade vid 20 & väcktes av Thomas vid 22, sen var jag uppe en stund innan jag la mig igen.

Idag vaknade jag strax innan 5, klarvaken. Försökte somna om, men det var omöjligt. Så nu sitter jag här, nyduschad & har druckit kaffe. Väntar på att Thomas ska ta sig upp & åka till jobbet så att jag kan sätta fart med städningen inför i morgon.

Hoppas ni får en härlig söndag!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar