Julstädning & kycklingsallad á la Maxi

Nu är jag hemma igen & mamma är på jobbet. Fy satan va mycket folk det var ute på Hälla & vilka idioter dessutom. Jag är glad att jag tog en extra tablett nu på morgonen, annars hade jag varit ett nervvrak nu. Vi var först in på Hälla Shopping, jag letade efter en ny cremeögonskugga i guld, men Kicks hade den inte så jag köpte en annan (snarare mamma som köpte den åt mig :) ). Efter det gick vi in på Maxi, där fanns naturligtvis ögonskuggan, fan :angry: Men nu har jag en annan som säkert fungerar lika bra :)

Efter Maxi blev det Bolaget, mamma irrade runt efter en whiskey till pappa & jag träffade på Kristofer, som jag inte träffat på 9år, helt galet. Vi stod & snackade en stund, dom försöker få ihop en klassträff under mellandagarna, så vi får se vad som väntar.

Vi hann bara ut med Cider efter det. Sen var det bara att bege sig mot Skallberget igen. Så som sagt, nu är jag hemma, ska äta kycklingsalladen jag köpte på Maxi (som mamma köpte :) ) & sen ska jag börja med storstädningen, eller julstädningen.

Det är en dag för julafton & jag tycker det är underbart :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Julstädning & kycklingsallad á la Maxi”

Lämna en kommentar