Kaffet & jag, jag & kaffet

Jag njuter fullständigt av mina (för många) koppar kaffe varje dag. Men då & då har jag kaffefria dagar & dom är inte roliga, alls. Men det är det verkligen värt, för när man väl sitter med koppen i handen är det ett ljuvligt tillfälle att njuta av livet.

Nu är det snart vår (jaja, inte så snart) & då längtar jag efter att uteserveringarna ska öppna. Så man kan sitta där, dricka sitt kaffe & förhoppningsvis ta en cigg, i solskenet. Det är såna saker som för mig är bland det lyxigaste som finns. En annan sak som känns lyxig för stunden är den förväntan jag har för nästa lördag. Då Jenny & jag ska gå från ”livet” till ”glädje”, ha en helkväll med vin & shots. Och antagligen palla oss iväg till Blue Moon. Vi har aldrig vart iväg ensamma förut men jag vet att vi kommer ha så jäkla kul :D Trots att våra män inser att de faktiskt får hålla sig hemma istället för att leka i replokalen, det är faktiskt vår tur nu!

Jag tog tag i kylskåpet & förbannat nog var det inte mycket att rensa ur. Så det ser lika fullt & fult ut nu som innan. Har smått börjat med skafferiet, suck säger jag bara. Jag fattar inte hur vi kan ha så mycket skit där inne. Vi är nog den enda i Västerås som har 3 fulla kartonger med potatismos. Thomas! Se till att kolla vad som finns innan du handlar. Hur ofta äter vi potatismos? Typ 1 gång i månaden om ens det.

Jag köpte en bulle igår, en enda liten bulle. Som jag bestämt skulle ha till idag, till mitt kaffe. Och idag hade jag redan glömt det, trots att jag var överlycklig igår. Men nu ligger den i köket & väntar. Anna Skipper & hennes syn på det goda i livet kan fara & flyga. Vi måste alla få njuta av det vi älskar. Och ja, jag älskar bullar. Bullar, kakor, chips, lösgodis, ostbågar, choklad. Allt, men det betyder inte att jag hatar grönsaker, det kan vara minst lika gott. Men om jag nu får välja, brocolli eller bulle, så blir det fan en bulle.

Så nu ska jag njuta, med en cigg, en kopp kaffe & en bulle…


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Kaffet & jag, jag & kaffet”

    • Man skaffar sig ett domän, jag skaffade det via forss.se Sen använder jag mig utav WordPress & därefter designar jag bloggen som jag vill ha den :)

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake