KEVIN ÄR SEGRAREN

Jaha, då var Idol  slut för i år & Kevin tog hem första platsen. Han var värd att vinna, men å andra sidan var Alice också värd att stå som segrare. Hon har ju faktiskt inte vart med någonstans i musiksammanhang innan, men det har ju Kevin.

Här i huset är vi trötta & mätta, Thomas håller på att krångla ur ett nystan med julgransbelysning & visslar på bjällerklang. Snart är det verkligen jul på riktigt.

Vi ska packa väskor & jag ska göra kycklingsallad innan vi lägger oss. Imorrn ska vi upp tidigt eller jag ska i alla fall det, det är ju Lucia i morgon bitti klockan 7, glöm inte det!

Vid 9 ska vi hämta upp Nisse, sen åker vi till Örebro & badar. Jag är livrädd för offentliga badplatser, men jag ska överkomma alla dessa jävla rädslor. Vill folk stirra som är det deras problem & inte mitt.

Nä dags att logga ur, hörs i morgon :heart:

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar