Konstig onsdag & ett brushegg

 

Hej hörrni!
Jag vet inte vad som hände. Igår somnade jag sittandes i soffan vid 1 & sen hittade jag till sängen, sovit som en stock & jag känner mig i princip drogad. Är helt slut!
Så fort jag sätter mig eller halvligger i soffan så somnar jag. Kanske skulle behöva lite extra järn?

Gårdagen va trevlig, Love är ju hur söt som helst & det var kul att träffa Perny igen.
Hämtade även ut mitt ljus som jag pratat om, men, det är fan inte rätt ljus! Jag är så ledsen, man har stått i kö för att få tag på det, väntat länge & sen är det inte ens rätt doft trots rätt förpackning. Jag funderar på att åka & byta det.

Fellsis har gjort en ”Felicia testar” på brushegg, det jag använder när jag gör rent mina sminkborstar. Ni kan ju kika in den, jag tycker personligen att den är toppen. Mycket bättre än att bara använda handen & inte spendera för mycket pengar på rengöringsgrejs.

Aja, nu håller jag på att somna på tangentbordet & vet knappt vad jag ska skriva. Jag orkar inte ens kolla av sociala medier, då är jag slut! Vi hörs av!
Hoppas ni haft en bra dag!
:heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar