Lättare städning

Jag vet inte vartifrån jag fick tipset, men nog fan fungerar det. Varannan vecka torrdammar jag & den andra fuktdammar jag. Den här veckan var det torrdammning som gällde & jag drog på mig ett par bomullsvantar & rockade järnet med mina flinka fingrar :lol: Fy fasiken va smidigt det var & på listorna drog jag bara min dammvippa.

Nu har jag bara badrummet kvar & sen köket förstås. Men jag ser köket som en bonus, det är ju så lättstädat, diska lite, damma lite över skåpen, klart :mmm: Thomas har lovat att dammsuga när han kommer hem. Har smsat honom & frågat när han slutar, men inget svar får jag. Hur jävla svårt ska det vara att svara på ett sms? :angry:

När han kommer hem ska han först få skjutsa mig till Kela. Det ska bli spännande att se Idol ikväll :D Jag undrar verkligen vilka som kommer stå i final nästa fredag :nja: På ett sätt vill jag att Alice ska vara där, men nu har ju Robin klivit fram rejält. Men Kevin ska definitivt dit.

Ska ha med mig två flaskor vin till Kela. Det lär ju mjuka upp mitt ”illatillmods-humör” :que:

Näpp dags att ta tag i det sista :flower:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Lättare städning”

  1. Jag hejar på Robin! Haha va en idolposter på honom i lokaltidningen hemma! Hehe. Brorsans idol. Haha. Svenljungas ambassadör ska te idolfinal. Hoppas att du får en trevlig kväll! :)
    Kram

Lämna en kommentar