Less chickeniss

Jag vill påpeka det att mitt hår är mindre gult idag, Thomas köpte nämligen färg på vägen hem. Men det är fortfarande en bit kvar, så jag ska tvinga honom att köpa en till flaska ikväll. Håll tummarna för att jag ska kunna gå utanför porten i morgon. Jag försökte förklara för Thomas igår vilken hårfärg jag vill ha, fick fram ordet ”Moore-färg”, ni vet väl vad jag menar? Alla dessa brudar i Moore har skitläckert vit/blond hårfärg.

Det blev ingen omelett igår, jag var alldeles febrig & dann senare, så det var Thomas som fick stå för maten & ni kan ju gissa vad det blev, ju det, BK. Men jag tackade inte nej utan åt med god aptit. Det är ju ändå snart ett nytt år & fram tills dess så får jag moffa hur mycket jag vill. Ingen idé att spara på krutet.

Idag har jag väldigt, väldigt låg feber, så den här lilla mini ”influensan” ska sannerligen vara borta till nyårsafton. Har försökt att muta Thomas till att gå på stan i morgon om jag är piggare. Precis när jag ställt fram motivering & frågeställning så kläcker han ur sig;
Blir det dyrt?
Mitt svar blev nej, vi ska bara kika, för det är ju just det jag alltid bestämmer innan jag går på stan. Men oftast så kommer jag hem med något litet ändå. Det jag verkligen vill ha i morgon är en ny dosett till mina mediciner, den har nämligen gått sönder. Sen så skulle jag vilja ha lite vaniljkaffe. Men dessa saker köper jag med mina julklappspengar som blev över efter att jag köpt kameraväskan.

Nu ska jag hoppa i ett bad & värma mina stackars fossingar.
Cherry, cherry, yeah it’s awful :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Less chickeniss”

Lämna en kommentar