Let it rain on me

 

Känslan som håller mig kvar är svag men ändå så stark. En doft, ett leende eller ett internt skämt.
Att släppa taget om saker är bland de svåraste jag vet. Även om att släppa taget & gå vidare gör mig fri.

Jag saknar känslan av ett djupt andetag som fyller mina lungor & när man andas ut så släpper allt.
Ni vet, axlarna ramlar ner, huvudvärken släpper & man ser allt ur ett nytt perspektiv.

På tal om känslor. Kan det inte bara bli höst nu?
Jag orkar inte känna sommarhetsen, idag så öser regnet ner & det har ju inte direkt varit någon fin sommar. Då kan det ju lika gärna bli höst. Så jag får sitta i soffan, under en filt med en kopp te, kolla på serier & tända massor av ljus.

Bara några få dagar kvar på jobbet. Känns ganska vemodigt. Har sökt lite jobb, men att inte få plugga i höst känns lite ledsamt just nu. Det var min dröm att få plugga till medicinsk sekreterare.
Å andra sidan känns allt väldigt deppigt just nu.
Splittrad & ofokuserad. Skärpning.

Kanske blir bra med en veckas ledigt så jag kan komma i fas hemma. Starta min YouTube-kanal, satsa mer på bloggen, pyssla, fotografera, rita. Det är ju sånt jag mår så jäkla bra av.
Träna skulle också vara bra, men en sak i taget. Mina promenader till jobbet gör ändå skillnad emot att bara sitta i soffan & äta chips.

Den här jobbperioden har nog varit otroligt bra för mig. Jag har sett att jag klarar av att jobba heltid.
Jag är trött & ovan, men, ingen överdriven ångest eller extra migrän. Min stresshantering fungerar mycket bättre också, jobbmässigt. Väldigt skönt. Jag har mycket att kämpa med, men det är bara att traggla vidare.

Längtar efter helgen, har inte riktigt bestämt mig om jag ska ut till Tillberga eller stanna i stan. Vore skönt med en hel helg hemma & bara städa, rensa & fixa. Det inkluderar även en hel del Netflix också!
Vi får se hur jag gör. Har ni återgått till jobb den här veckan? Har ni haft en bra semester?

Vi hörs snart igen :heart:

(Tidsinställt inlägg)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Let it rain on me”

Lämna en kommentar