Let’s try – Depend O2 Hand Spa 3-Step Treatment Kit

”En lyxig spabehandling i tre steg som rengör, återfuktar och vårdar dina händer.
Slutresultatet ger en silkeslen hud med en underbar lyster”

  • Steg 1 Hand Peeling

Den kändes väldigt skön på händerna, trots att den skrubbade bra så rev den inte. Lät den sitta 5min & sen sköljde jag av den. Doften är dock ganska stark. Och doftar snarare rengöring än något som skulle vara välgörande, det gäller hela serien. När jag sköljt av den så kändes händerna mjuka, dock så försvann inte alla mina ”hudflikar” från händerna. Skulle nog behöva göra den här ett par gånger, kanske två gånger i veckan under en månad.

  • Steg 2 Moisturizing Gel

Den här var svalkande & smälte på huden, kändes återfuktande men inte kladdig. Dock ett minus för doften igen, hade förväntat mig något fräschare.
Efter detta steg märkte jag egentligen ingen skillnad mer än att händerna kändes lätt återfuktade.

 

  • Steg 3 Silk Lotion

Sista steget, gick bra in i huden, inte för kladdig. Kändes inte som en hinna utan mer som att den gjorde nytta. Doften är återigen ett minus.

Jag kommer fortsätta använda denna serie nu under vintern & tänkte göra en liten recension igen efter regelbundet användande. Men den har bra pris & nu köpte jag den ”lilla” förpackningen.
Skulle uppskatta att jag borde få ut minst sex gånger av dessa tuber.

Har ni testat den här serien eller har ni tips på någon annan?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Let’s try – Depend O2 Hand Spa 3-Step Treatment Kit”

  1. Jag körde Mary Kays serie för händerna förut, den är fantastisk! Minns inte priset men vill minnas att den var rätt dyr? Antagligen därför jag inte fortsatte med den ;-)

Lämna en kommentar