Lika barn leka bäst

Godmorgon eller god förmiddag beroende på hur morgonpigga ni är! Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter, men idag var det bara att gå upp. Sista semesterdagen & jag bara undrar, vart tog min semester vägen?
Jag hade tänkt att få så mycket gjort, men har mest varit trött & deppig. Kan säkert bero på vädret.

Har även lyckats dra på mig en rejäl förkylning, typ i natt. Bra, verkligen. Så det jag har gjort sen jag släpade mig upp ur sängen är att nysa & snyta mig om & om igen. Den här veckan har inte varit speciellt bra om jag ska vara ärlig, känt mig stressad & nere vilket har lett till ångest. Inga attacker dock utan mer ångest dagarna i ända. Och det är ingen höjdare.

I tisdags fick jag dock ett avbrott i min depp & umgicks med Denice, det var mysigt. Vin, ansiktsmask, lunch & ett väldigt mycket prat. Det var så längesedan vi träffades, det har hänt otroligt mycket på så ”kort” tid.

Igår fyllde mamma år, det var trevligt. Åt god mat & mamma var glad för alla presenter & blommor hon fick.
Dom har Dannys syster Liva på pyjamasparty ett par dagar, så det var full rulle. Så mysigt att ha två hundar där & trots att dom är syskon så är dom otroligt olika. Men busa är dom bra på båda två :)

Liva är otroligt gosig & det gillar jag :) Hon vill vara nära & Danny är mer vild. Han vill typ mysa när han busat av sig & är störttrött. Vi får väl se om det här pyjamaspartyt leder till att mamma & pappa skaffar en till hund. Det vore mysigt, plus att Danny skulle uppskatta en lekkamrat.

Nu ska jag skriva min ”to-dolista” för dagen, får inte glömma något. I morgon börjar jag jobba heltid i en månad. Är otroligt nervös, men det ska ändå bli kul. Skönt att få tillbaka rutiner också för dom har verkligen inte infunnit sig denna semester.
Hoppas ni haft en härlig helg & om ni har semester från & med i morgon, njut! :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar