Lika barn leka bäst?

likasombär

Jag skrattade gott åt det här kortet när Ia visade mig det. Det sägs ju att man dras till människor som är lika ens föräldrar :lol: De bästa männen i mitt liv :heart:

Idag har jag inte gjort så mycket, har sluppit migränen som jag hade igår. Diskat lite, shoppat på e.l.f. & druckit massa kaffe. Hade förväntat mig att en avi på mitt i.d smink skulle komma idag, men icke, ingen post alls idag. Det är väl inte röd dag i morgon?

Thomas slutar tidigt, då ska vi fortsätta på vårt ”akvarieprojekt”, fick nämligen vårt nya akvarium igår. Så nu står gamla akvariet mitt på matrummets golv & man är tvungen att sicksacka sig fram. Men jag hoppas vi får någon ordning på det idag :D

Ikväll är det premiär för Anna Ankas nya program & sen är det Efterlyst, en lovely tvkväll med andra ord!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Lika barn leka bäst?”

Lämna en kommentar