Lite ledsen blir man ju

Jaha, nu när jag vaknade är håret lika tuggummiaktigt som igår, och jag antar att jag får ta ut det idag. Återigen undrar jag vad all denna otur kommer ifrån, jag är bara fasligt trött på motvinden som stormar emot mig hela tiden.

Jag vaknade 3.40 av att jag hade så ont i munnen, gick upp, tog en alvedon & försökte somna om, jag lyckades till slut. I natt har drömt konstigt igen & jag tror det beror på att jag sover så oroligt nu när jag har ont. Men nu är jag i alla fall inne på andra dagen med penicillin så nu borde det snart ge med sig.

Känner mig ganska ut sövd trots allt vilket är underbart skönt. De nya insommningstabletterna gör underverk både för sömnen & mitt humör :yay:

Idag ska jag ta det lugnt, ska diska upp all disk som blev efter igår. Både kastruller vispar & pannor. Sen ska jag försöka städa av lite också. Thomas somnade vid 4 i natt så jag antar att han sover ett tag. Han satt uppe framför datorn & drack rom & cola :lol: Han är bra galen.

Ska absolut se intervjun med Liza Marklund på 4an om ett tag, ska bli intressant att höra vad hon vill säga om hela den här hysterin om ”Mia” böckerna. Men trodde någon på fullaste allvar att det var en sann historia?

Hörs lite senare, jag önskar er en trevlig morgon :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Lite ledsen blir man ju”

  1. Va, tråkigt att du måste plocka ut dom.
    Jag trodde att det var sann historia om Mia men inte utan att vara lite skeptiskt till en del avsnitt i böckerna. Ingen kan väll vara så jävla duktig och stark.

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake